BLOG A PENIAZE

júna 01, 2016

Včera som si pozerala mnoho blogov a tak ma napadla otázky: ,, Ako to že oni sú slávni? Ako to že majú toľko odoberateľov? ” A začala som rozmýšľať. Design mali taký istý ako ja, jednoduchý čierno bielo zlatý. Fotky s krásnym bielym pozadím, pekne upravené ale zrazu som nato prišla.
Ak chcete mať úspešný blog musíte prispievať čo najčastejšie. Ale aby ste mohli prispievať čo najčastejšie musíte mať peniaze. Tak tak. Prachy vládnu svetom a v tomto svete to platí dvojnásobne. Ak nemáte peniaze nemáte šancu uspieť v tomto svete. Každý bloger či blogerka minie státisíce eur na blog.
Ako prvú investíciu si určite vezmite foťák. Buď budete zo začiatku fotiť na mobil alebo investujete do foťáku či zrkadlovky. Ako druhé investujete do kozmetiky, ak máte beauty blog alebo oblečenia ak máte fashion blog. Táto investícia určite neskončí len pri jednej veci. Je potrebné alebo to skôr okolie vyžaduje neustále nakupovať nové veci. Písať o nich čo najčastejšie.
Ak máte beauty blog tak určite neuspejete len pri kúpe obyčajnej kozmetiky, teda nájde sa aj pár jedincov ktorý chcú vedieť o lacnej, obyčajnej kozmetike. Ale my ľudia sme už proste taký že ak sa už bloger/ youtuber do niečo pustí tak chceme od neho aby nakupoval drahú kozmetiku, písal o nej recenzie, skúšal líčenia a písal len samú chválu. Niekedy sme dokonca taký že radšej budeme sledovať a čítať sladké rečičky a pekné recenzie než by sme si prečítali zlé a pravdivé recenzie. Naozaj ak chcete státisíce odoberateľov radšej investujte do drahej kozmetiky. Značky ako Gosh, Maybelline, Zoeva, MaxFactor, Lush, Urban Decay atď Vám proste nesmú chýbať. Ja osobne mám youtube kanál kde robím makeupy a poviem pravdu že líčim s obyčajnými značkami ako Essence, Oriflame, Avon a pod, pretože si drahšie značky nemôžem dovoliť a nemôžem si dovoliť ani nakupovať žiadnu kozmetiku, zatiaľ. Preto mám málo odoberateľov a je mi to dosť ľúto pretože sa nadriem na videách ale viem že dávam do toho všetko a časom si určite budem môcť dovoliť aj drahšiu kozmetiku a že získam viac odoberateľov. Takže ak chcete mať mnoho odoberateľov musíte mať peniaze.
Ak máte fashion blog platí to dvojnásobne. Fashion blogy sú náročnejšie. K tomuto tipu blogu potrebujete foťák či zrkadlovku, fotografa a určite mnoho a mnoho oblečenia. Ak nemáte kamarátku ktorá Vám s fotením pomôže musíte si platiť fotografa. Zo začiatku však mnoho slávnych blogerov/ blogeriek či youtuberiek fotilo a natáčalo doma. Aj vy takto môžete začať, nikde nie je napísané že outfity či lookbooky musíte fotiť/ natáčať vonku. Ak však chcete viac odoberateľov tak vonkajšie prostredie je to pravé makové pre odoberateľov. Samozrejme nezabudnite na oblečenie a doplnky. Táto investícia je proste nutnosťou. Pozor si však dávajte nato kde to oblečenie nakupujete. Trendom blogerov/ youtuberov je nakupovať na internete alebo v kamenných obchodoch, ktoré odporúčajú. Čo sa tochto týka, dám vám jednu radu a to neklamte ľudí. Určite ste videli video od Trešničkovej kde mala vo svetri dieru ako svet ale pritom ten eshop vychválila. Samozrejme že aj tu sa nájde pár jedincov ktorý chcú klamstvá a pre chválenie shopov ale verím tomu že je na svete viac ľudí ktorý chcú počuť pravdu. Ak Vám materiál nevyhovuje tak to povedzte, ak máte dieru povedzte to alebo ak ste si objednali inú farbu či veľkosť povedzte to. Neklamte svojich odoberateľov len preto že sa bojíte že prídete o spoluprácu. Ak Vám spoluprácu zrušia ten obchod nestojí zato. Zrušenie spolupráce znamená že Vám ju ponúkli aby získali zákazníkov a že im je jedno čo ste napísali alebo povedali, že od vás čakali len sladké rečičky a samu chválu. Na takéto spolupráce si dávajte pozor, nestoja zato. Aby ste zostavili dokonalý outfit potrebujete toho veľa a každý kus oblečenia a doplnkov stojí majland. Hlavne ak chcete získať veľa odoberateľov. Pozrite sa na tie ceny v obchodoch alebo eshopoch.
Ak si myslíte že mať úspešný blog či youtube je malina tak sa prosím zobuďte.
Ak Vám môžem poradiť tak si blog založte ak máte rodičov, ktorý Vám dávajú vysoké vreckové alebo ak už máte nejakú brigádu či prácu. Čim viac peňazí máte tým viac  môžete byť slávnejší alebo mať viac a viac odoberateľov. Samozrejme že aj veci získané spoluprácou sú super ale hneď na začiatku Vám nikto neponúkne spoluprácu a určite si budete chcieť kúpiť niečo sami len tak pre radosť.
Dúfam teda že som aspoň trochu som Vám objasnila čo všetko blog či youtube stojí a ako uspieť. Ak ste to teda dočítali až sem tak mi napíšte do komentárov či súhlasíte alebo nie. A čo podľa Vás stojí za úspechom ostatných.

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe